«I dream a dream», «María», o «Piensa en mi» són alguns dels extractes de grans musicals que podrem sentir al pròxim concert de la Banda en la festivitat de Santa Cecília, el pròxim 14 de novembre al local del CIM.

Tres extractes de grans musicals serà el que interprete la banda al pròxim concert. «Les misérables», «West side story» i «El fantasma de la opera» estaràn presents en el concert d’ignauguració de les festes de Santa Cecília, patrona dels músics. 


Qui no ha tararejat alguna vegada la cançó «Maria» del musical composat per Bernstein «West Side Story»? 


Tan famosa és la cançó Maria, que ací la tenim interpretada pel tenor espanyol José Carreras, baix la batuta del propi Bernstein, el compositor del musical. 


I qui no ha pegat palmes al ritme de la cançó «Amèrica»??


I ara, desde l’amor juvenil en Amèrica, ens traslladem a França, en l’època de la revolució francesa, on vivim una altra historia d’amor diferent. Estem parlant de «Los miserables», musical composat per Alain Boublil i Claude-Michel Schönberg, amb la famosa cançó «I dream a dream», interpretada per l’actriu Anne Hathaway a la película que es va grabar a l’any 2012.


I per últim, però no menys important, «El fantasma de la opera», composada per Andrew Lloyd Webber en 1986, també ambientada en França, més concretament en l’opera Garnier de París, aon els treballadors diuen que el teatre està encantat per un fantasma que provoca accidents, que està locamente enamorat de la veu de Christine, la protagonista. Una de les cançons més famoses es «Piensa en mi», i com no, el tema del fantasma, que podreu escoltar a continuació.Esperem que els haja picat la curiositat i vore-los a tots en el concert!