La Banda Jove del Centre Instructiu i Musical de Massanassa ha visitat la ciutat de Castellar per realitzar un Concert junt a la Banda Juvenil Unió Musical Santa Cecilia Castellar/ Oliveral. Les dues bandes van estar magnífiques interpretant obres com el pasodoble «Del Perellò a Catarrotja», «Diagram», «Oregon» o «El Rey León» entre altres. 

Primer va actuar el la Banda Jove del CIMM y després la de Castellar/Oliveral. Les dos bandes contaven amb solistes molt destacats.

Els directors, Pedro Giménez Ballesteros y José León Alapont, han fet un bon treball amb les seues bandes joves en el col·legi Trinitaries Castellar. Van acudir molts faniliars dels músics, fent que el Concert fora molt millor. 

Banda Jove  Castellar/Oliveral

Este Concert entra dintre del programa de preparació de la Banda Jove del CIM de Massanassa per a participar en el «IV Certamen de Bandes Juvenils Ciutat d’Alcasser», a l’igual que en la visita a Aboraig . Gracies per acudir els familiars dels músics que van donar color i calor a l’activitat el dissabte 25 Abril.

José León Alapont y la Banda Escola de Música Vicente Gimeno Mocholí.