Després de guanyar el primer premi al «IV Certamen de Bandes Juvenils Vila d’Alcàsser», la banda jove ha ofrenat la condecoració al poble de Massanassa en el seu Ajuntament.

“ACTE D’OFRENA DEL PRIMER PREMI AL POBLE DE MASSANASSA.”
L’hem realitzat amb un acte  festiu i gran càrrega d’emotivitat, el dissabte  4 de juliol.
A les 12 del mig dia, hem anat agrupant-nos músics, directius, familiars, simpatitzants al Local   Social  per a iniciar la cercavila.
A les 12’15, puntualment,  ja estàvem formats a l’inici del carrer de St. Miquel preparats i a punt per iniciar el pasdoble que donava eixida a la comitiva.
Una patrulla de la Policia Local, amb molta  professionalitat i més paciència,  ens ha acompanyat organitzant el tràfec i guardant la seguretat al llarg de tot l’acte. Moltes gràcies.
Quantitat de veïns i veïnes en escoltar la música que s’apropava, obrien la porta, ens saludaven i aplaudien al nostre pas.
(Hem de dir que queia un sol de justícia que ens feia accelerar el pas.)
Amb este ambient de goig i festa ens hem presentat a la porta de l’Ajuntament. Hem pogut gaudir una estona del “llevantet”  que bufava refrescant –nos el cos a l’ombra del preciosos pins de la entrada.

A les 13 hores, conforme estava previst,  hi érem al Saló de Plens on ens rebia el Sr. Alcalde i membres de la Corporació Municipal representants dels diferent partits polítics.
El nostre President, emocionat, ha recordat el motiu de la visita: Ofrenar el Primer Premi guanyat al Certamen, a tot el poble de Massanassa. També ha volgut fer present el gran esforç realitzat i que ens ha fet mereixedors d’este premi; treball extraordinari de totes les persones participants: el Mestre /Director que no ha escatimat hores per dur les obres ben preparades, els músics que porten mes de mig any assajant, els familiars que han hagut de sacrificar molts dissabtes i diumenge, la Junta Directiva….  I orgullós ha mostrat el pergamí del Premi.
A continuació ens ha dirigit unes paraules el Sr. Alcalde, agraint en nom del poble de Massanassa el nostre gest, recordant-nos que no han passat molts anys des de que acudirem pel mateix motiu amb la Banda Major, i encoratjant-nos a continuar per este camí de treball, esforç i il·lusió. Per a l’Ajuntament atendre la Societat Musical amb la seua Banda i Escola de Música també ha sigut una qüestió prioritària.
De nou hem eixit al carrer per continuar la cercavila. Ens hem dirigit cap a la vivenda d’Enrique Ballester. Era obligat retre-li un xicotet homenatge al que va ser el primer director de la Banda Jove. Enrique, de família de grans músics que ens recorden “L’Orquestra Català”, fou un dels pioners en la recuperació de la Societat Musical de Massanassa, a la que es dedicà de cos i ànima, aportant el seu esperit i coneixements tant a la Banda com a l’Escoleta de Música. Major però animós ens esperava a la porta de casa i molt emocionat ens ha rebut i escoltat atent el pasdoble que li hem dedicat. Molts anys Enrique que ens puguem trobar i fruir de la teua presència.

Una segona parada l’hem feta al c/ St. Miquel, on es troba “L’Orxateria Massanassa” i en la que Antonia, l’ama, ens havia citat per convidar-nos a un gelat, i ens hem trobat amb un maxi-polo que a eixes hores i en la calor i cansera que dúiem acumulada, ens ha refrescat d’aquella manera: moltes gràcies Antonia pel detall tan oportú que has tingut amb nosaltres.
I des d’alli, ja prop de les 2 de la vesprada, ens hem dirigit al Local Social on hem pogut fruir de beguda fresca i algunes “picadetes” que de nou han tornat a tonificar el nostre cos.
I hem ficat punt final a l’acte, despedint-nos fins al 5 de setembre en que de bell nou iniciarem amb ganes i il·lusió el caminar del segon semestre.

Fotos
Videos