Comencem un nou any… i com és costum, ho fem animant una festa: la Cavalcada  de Reis. Festa d’il·lusions, d’alegries, de bons desitjos… envoltats pels ulls vius i xispejants dels xiquetes i xiquets que no tenen prou mans per arreplegar caramels, ni prou ulls per veure passar les carrosses dels Mags.

 
 Desfilem ficant música a les  esperances i desitjos dels menuts.

I desafiant el vent gelat que se’ns agafa a les mans entorpint les carícies necessàries que ens demanen els nostres instruments…


Prompte les mares, sempre a l’aguait, anaven proveint de bufandes i guants als més jovenets de la banda. Qui no havia tingut eixa sort, no els quedava més que amagar les mans buscant la caloreta de la butxaca.
 Poca acceptació tingué l’aiguader, qui, animat, oferia la botella d’aigua i per resposta es trobava en la demanda d’un cafè ben calentet. El proper any, ja ho sabem, un termo.


Anècdotes a part, hem de dir que tots estem contents i satisfets d’haver iniciat l’any fent música festera que alegra els carrers del nostre poble i ens ajuda atots a gaudir les alegries i aparcar les tristors.