Juny, com és habitual, ens portà una agenda ben farcida: els actes en que degué participar la Banda es multiplicaven, i en algun cas ens arribaren a crear un cert agovi, però la iniciativa de la Directiva i la frescor i bona disposició dels nostres músics aconseguí  aplanar el camí i salvar les dificultats  sense problemes.

El dia 10, dissabte,  es celebra L’ENCONTRE  SOLIDARI DE BANDES JOVES DE L’HORTA SUD. Este any al poble veí de BENETÚSSER. Un acte esperat i molt apreciat per les Societats Musicals, pel que significa de trobada festiva de gran quantitat de músics joves, saba nova de les nostres bandes.

Pocs dies després, el dissabte 17, celebrarem la Jornada de Portes Obertes, de la que ja hem fet ressenya, i el mateix dia participarem en l’ENTRADA MORA, acompanyant a la filada mora IBN AL-ABBAR. Com podran donar fe els assistents, ho férem amb esplendor i professionalitat.Acte seguit,  entrarem de ple en les Festes Majors de Massanassa, en les que el CIM ha tingut un paper protagonista.  
Diumenge 18, CONCERT DE LES FESTES, celebrat a la plaça de les Escoles Velles.
Intervingueren les dos Bandes:
La BANDA JOVE, en la Iª PART, interpretà:
          CARIDAD GUARDIOLA –pasdoble- de  Antonio Carrillos
          COLUMBUS     ................Hugo Chinesta
          BRAZILIANS REFLECTIONS  …………….Andrew Balent
La BANDA MAJOR
LLARGA CORDOVESA     -pasdoble- …………Francisco José Martínez
             CRUSOE ISLAND     ……………… Salvador Luján
             MASSANASSA    -marxa     …………………..J. García Pastor
Sota la direcció del Mestre JOSÉ-MIGUEL PÉREZ ALEMANY.
L’Acte fou presentat per ADELA CODOÑER NACHER,a qui hem de agrair-li una vegada més la seua plena disposició quan es  tracta de recolzar a la Banda de Música del seu poble i, com no, agrair-li  el seu bon fer.
LA CAVALCADA, el dijous 22. Que recorre els carrers del poble portant l’alegria i la festa a menuts i grans.

L’OFRENA, en que de nou intervenen les dos Bandes, la Banda  Jove, acompanya i amenitza la representació del CIM, i la Banda Major segueix el pas de les autoritats locals.A l’endemà, el dissabte 24, St. Joan, dia de la Festa Grossa a Massanassa, de nou les dos Bandes intervenen en la PROCESSÓ, la Jove acompanyant a “La Santeta” (la imatge de Sta. Cecília), i la Major tancant el pas de la processó.

Com veieu son uns dies que mereixen un bon descans

En juliol, el programa que tenim preparat és el següent:
       14, divendres, Concert Banda Jove a , la  Societat Cultural “La Terreta”
       15, dissabte, Concert a les festers d’Albal
       17,dilluns, Concert al Cap i Casal. Pça. Mercat. 20’00 h.
            20, dijous, Plaça de Bous.