El passat dimecres 13 de setembre, celebrarem a l’AUDITORI “SALVADOR SEGUÍ” l’audició musical dirigida al personal més menut del nostre poble. Dos sessions de 400 assistents cada una es realitzaren al llarg del matí.

Amb molt de carinyo i cura el Director de la Banda, la Directora de l’Escola i els músics de la BANDA JOVE DEL CIM havien preparat este acte. Amb gran professionalitat saberen conduir-lo i captar l’atenció d’aquell públic jove, viu i rebel.

Escoltar música, conèixer els diferents instrument, acompanyar els ritmes, respectar els silencis… era el missatge que la Directora de l’Escola –conductora de l’acte- s’esforçà en que fos captat per tots els presents.

Moltes gràcies a tots, sense oblidar-nos dels mestres per l’esforç il·lusionant que any rere any fiquen en este acte.

audicio banda jove auditori massanassa auditorio massanassa banda jove audicio 2017 banda joven masanasa banda massanassa joven concierto banda para los mas jovenes musica para los mas jovenes
<
>