Per la vesprada d’este dissabte celebrarem el tradicional i esperat cada anys el CONCERT RETROBEM.  Actuaren les dos Bandes del C.I.M. la BANDA JOVE i la BANDA DEL C.I.M. interpretant música tradiconal valenciana, que foumolt ben accepatada pel nombros públic que omplia el Saló d’Actes del C.I.M.

Com en anys anterior, volguerem fer-li un reconeixement públic a un músics del nostre poble Massanassa, a ENRIQUE BALLESTER GARCIA, persona molt apreciada i volguda entre nosaltres per la gran dedicació que al llarg de la seua vida ha tingut per a la nostra Societat Musical com a músic, primer director de la Banda Jove en la seua fundació i mestre de clarinet de l’Escoleta de Música.

Un ace molt emotiu i del que volem donar públicament les gràcies la Diputació de València que cada any en ajuda per fer-lo possible.

IMG_1679 IMG_1674 IMG_1681 IMG_1682 IMG_1701 IMG_1702 IMG_1704 IMG_1723 IMG_1724
<
>