Amb il·lusió i ganes iniciem les activitats d’un semestre que sabem d’avant mà que ens bé bastant carregat. Veiem:

  • El passat dia 21 de setembre realitzarem l’AUDICIÓ MUSICAL A LES ESCOLES DEL POBLE. És una activitat que realitzem cada any a l’inici del curs escolar, dirigida als escolars més joves.

L’objectiu? sensibilitzar-los en la música i donar-los a conèixer l’Escola de Música on podran aprendre a interpretar i fruir de la música.

A l’Auditori Municipal “Salvador Seguí” es celebren dos sessions al llarg del mati, amb l’assistència de 400 xiquets/es en cada sessió. Fa goig veure la gran quantitat de personetes nerviosetes, però atentes i participatives seguint les indicacions de la conductora del programa.

Este any hem realitzat un muntatge imatge – so – dança. Buscant que fos dinàmic, variat i participatiu.

  • La Banda Jove del CIM, recolzada pel professorat de l’Escola ha interpretat la banda sonora d’una seqüencia d’imatges que arreplegués diferents  ritmes variats  -“Disney Fantasy”. “Abba Gold”.  “La Gran Evasion”. “La Bamba”. “Can Can”. “Orpheus”…- i preparada pel nostre col·laborador en estos temes JuanJo Alaminos.
  • Per donar major participació al públic, alguns d’estos ritmes foren ballats per grups de col·legials des de l’escenari.

L’havíem preparat amb cura (i “curro”) i es sentim contents i satisfets del resultat obtingut.

El professorat de les escoles es va implicar en esta activitat. Moltes gràcies.

No ens oblidem dels músics de l Banda Jove, del professorat, de la presentadora Maria Morellà, del Mestre-Director de la Banda, del Director de l’Escola de Música i de totes aquelles persones que entre bastidors han prestat la seua col·laboració. Moltes gràcies a tots.