El diumenge 15 de juliol la nostra Banda del C.I.M. celebrà un concert a Madrid, dintre del Programa “Conciertos de Primavera-Verano. BANDAS AL FRESCO”   que organitza  l’Ajuntament de Madrid i es celebra al Parc del Retiro.

Hem de dir amb molta satisfacció i la boca plena, que va ser tot un èxit i ens hem quedat molt satisfets. L’esforç personal i econòmic ha sigut intens, però els resultats ens ho han agraït.

Durant l’acte, el públic –molt nombrós, unes 2.500 persones- amb els seus aplaudiments ens mostraven l’agraïment i ens animaven a seguir esforçant-nos.

De la nostra Societat Musical es desplaçaren, acompanyant a la seua Banda, unes 80 persones: familiars, amics… i que malgrat les exigències del viatge, ho  disfrutaren moltíssim.

Este acte, així com la convivència intensa d’estos dos dies, estarà present  per molt de temps en el record, en la secció d’experiències positives.

Expressem l’agraïment a totes les persones: Músics, Directiva, Socis, Simpatitzants… que han fet possible este esdeveniment.