De moment ens ha vingut avall tota la programació que teníem preparada: una situació nova, sobrevinguda de repent i que ens fa treure imaginació i força per poder  superar-la.

No podem saber ni quant, ni com serà la tornada a la normalitat, però estem segurs que serà a llarg plaç.

Que fer mentre? Ho tenim clar: NO ESTAR PARATS.

La nostra Banda, utilitzant les tècniques que la informàtica ens brinda, des d’un primer moment estem treballant des de casa.

I este treball és molt  important per continuar sentin-nos grup, per mantenir-nos en actiu; és vital per sobreviure, per ser i sentir-nos Banda,  i poder ajudar als nostres socis i simpatitzants a gaudir de l’alegria de la música, de manera que done ànims i força per superar estos moments difícils. I que senten com esta Societat Musical que tant ha costat de crear i mantenir, continua estant viva.

Avui, 26 d’abril,  us presentem “VIVA LA VIDA” de Colplay, és la primera i som conscients de com el començar sempre costa. Ha sigut possible gràcies al Director –Jose Miguel Pérez- i al tècnic en so i músic de la mostra Banda JuanJo Alaminos, i, com no a un bon grapat de músics que assaig rere assaig s’han mantes ferms en la feina.

N’estem preparant d’altres i esperem prompte poder-los ofertar.

De ben segurs que més músics s’animaran i participaran en la propera gravació. Així ho esperem

Hem començat este nou camí i seguirem endavant.