ESTIMATS MÚSICS: Són temps difícils els que ens toca viure a tota la població: confinaments, guardar distàncies, renunciar als encontres familiars i socials, inseguretat i por… I es fa més difícil, si cap, en aquelles persones que a través del llenguatge de la música aspirem a crear un missatge d’il·lusió per transmetre’l al grup més ampli dels nostres conciutadans. És normal en estos temps sentir l’amargor  de la frustració.

Però no podem rendir-nos. Hem de continuar lluitant amb tots els mitjans al nostre abast, per  fer arribar la música a través de les noves tecnologies, com ja hem començat a fer-ho amb els vídeos preciosos que hem elaborat. Tant el CIM com l’Escola estem fent una inversió econòmica extra en poder utilitzar estes plataformes mediàtiques.

Quant de temps viurem amb aquesta incertesa? No ho podem saber, confiem en que arribarà el moment en que podrem parlar del Covid-19 com una història ja passada, però mentrestant continuarem avant.

Hem de ser conscients de com la nostra programació ha quedat totalment alterada: tots els actes de les Festes Majors han sigut suprimits; una proposta nostra presentada a l’Alcaldia per tal de celebrar un acte públic de “Reconeixement i Condol” també ha quedat a l’espera. L’Encontre de Bandes  Joves que este any es feia a Quart, aplaçat. El concert a la ciutat de València, suspès. És comprensible la desorientació.

Passat l’estiu, tampoc sabem si es podrà celebrar el “Concert 9 d’Octubre”. Si que tenim assignat el “Concert Excel·lent” de la Diputació de València –l’anterior “Retrobem”- i programat pe a la 2ª quinzena del mes d’octubre. Tampoc sabem si caldrà celebrar-lo en un espai obert i ampli per tal de mantenir la distància corresponent entre músics, i si podrà donar-se la presència de públic. Si que serà gravat i retransmès a través de les xarxes socials.

Què fem dels assajos? En la normativa vigent és molt difícil que els puguem celebrar al nostre Local . De totes maneres està estudiant-se i veurem d’esgotar les possibilitats que puguen sorgir.

Finalment, quin missatge volem donar: Que no podem desanimar-nos Hem de R E S I S T I R i arribar al final d’esta etapa que ens ha tocat viure amb els ànims sencers.

Si treballar des de casa se’ns  fa pesat i avorrit, busquem de superar-ho. No fer res seria el final de la nostra Banda, i això no ens ho podem consentir. Faltaria més!!!

Pensem en la quantitat de músics que estan en esta mateixa situació, i que eixa imatge ens ajude a mantenir-nos i avançar.

Per par de la JUNTA DIRECTIVA i de la DIRECCIÓ DE LA BANDA estem treballant per buscar quantes eixides siguen possibles i estem oberts a estudiar totes aquelles propostes i suggeriments  que ens pugueu fer arribar.

No ens desanimem: ESTEM FENT-HO BÉ i CONTINUAREM CAMINANT.

                                                                       LA JUNTA DIRECTIVA del C.I.M.M.